طرز تهیه زیتون سیاه چندین عامل کلیدی وجود دارد که زیتون سیاه و سبز را منحصر به فرد می کند.
رنگ: همانطور که از نام آنها پیداست، زیتون سبز سبز و زیتون سیاه سیاه است. با این حال، این نامها نمیتوانند تنوع رنگی را که در بین انواع مختلف زیتونهای سبز و سیاه وجود دارد، به تصویر بکشند. برخی از زیتون های سبز ممکن است بیشتر زرد به نظر برسند تا سبز، و برخی از زیتون های سیاه بیشتر رنگ بنفش یا قهوه ای دارند.
بهترین زمان مصرف پودر سنجد،طعم: زیتون سبز تمایل بیشتری به سدیم دارد و بنابراین شورتر از زیتون سیاه است. زیتون سبز همچنین طعم تلخ تر و تلخ تری نسبت به زیتون سیاه دارد.
رسیده بودن: زیتون سبز قبل از رسیدن کامل برداشت می شود. زیتون سیاه قبل از برداشت می رسد.
فرآوری: زیتون های سبز تحت یک فرآیند تخمیر قرار می گیرند که شامل خیساندن در محلول لیمو قبل از عمل آوری در آب نمک است. زیتون های رسیده مرحله تخمیر را رد می کنند و بلافاصله درمان می شوند.
میوه آرایی سیب،ارزش غذایی: هم زیتون سبز و هم زیتون سیاه مغذی هستند، اما اگر به دنبال سالم ترین گزینه زیتون هستید، سبز با اختلاف کمی برنده می شود. دلیل این امر این است که زیتون سبز نسبت به زیتون سیاه دارای پلی فنول (آنتی اکسیدان با فواید ضد التهابی) بیشتر است.
آیا می توانید از زیتون سبز و سیاه به جای یکدیگر استفاده کنید؟
تفاوت طعمی بین زیتون سبز و زیتون سیاه، استفاده از آنها را به جای یکدیگر دشوار می کند. اگر زیتون را به صورت تازه به عنوان میان وعده یا پیش غذا سرو می کنید، می توانید زیتون سبز را جایگزین زیتون سیاه کنید.
ماهی قزل آلا،با این حال، اگر یک دستور غذا نیاز به نوع خاصی از زیتون دارد، احتمالاً مشخصات طعم خاص آن زیتون را در نظر می گیرد. اگر باید زیتون سیاه را جایگزین زیتون سبز کنید، سعی کنید زمان کمتری بپزید تا طعم بیشتری حفظ شود. زیتونهای سبز را میتوان پخت تا مقداری از تلخی آنها کاسته شود، اما حتماً نمک موجود در ظرف خود را با توجه به شوری زیتون سبز تنظیم کنید.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.